Η ιδανική περίοδος για να βρεθείτε στην Κύπρο

Η Κύπρος είναι ένα πολυδιάστατο και πολυμορφικό νησί με άπειρες ομορφιές και πλούσια ιστορία, ενώ κατακλύζεται από χιλιάδες τουρίστες από όλον τον κόσμο κάθε χρόνο. Ο μεγαλύτερος αριθμός επισκέψεων σημειώνεται κατά τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο, μήνες κατά τους οποίους η θερμοκρασία χτυπάει κόκκινο.

Παρά τον αυξημένο τουρισμό που παρουσιάζει το νησί στα μέσα του καλοκαιριού, η ιδανικότερη εποχή να το επισκεφθεί κανείς είναι κατά την Άνοιξη ή το Φθινόπωρο, που δεν επικρατεί συνωστισμός και οι θερμοκρασίες είναι πιο ανεκτές.

Τι μπορείτε να κάνετε στο νησί

Η δημοφιλέστερη δραστηριότητα ανάμεσα στους τουρίστες που επισκέπτονται την Κύπρο κάθε χρόνο είναι, φυσικά, η επίσκεψη και κολύμβηση στις αμέτρητες, βραβευμένες παραλίες της και τα υπέροχα beach bars της. Με ένα κινητό ή ένα tablet στο χέρι, δεν παραλείπουν να τραβούν πολλές φωτογραφίες από τις παραλίες του νησιού για να έχουν μια ζεστή ανάμνηση για τις κρύες μέρες του χειμώνα που θα ακολουθήσει. Τα θαλάσσια σπορ έχουν την τιμητική τους, ενώ πολλοί είναι αυτοί που επιλέγουν απλὠς να χαλαρώσουν σε μια ξαπλώστρα στην παραλία, αγναντεύοντας το γαλάζιο της θάλασσας.

Για να γίνει αυτή η χαλάρωση μεγαλύτερη θα μπορούσατε να τη συνοδεύσετε με μια online δραστηριότητα, όπως είναι το Ονλάιν Καζίνο River Belle, το οποίο σας δίνει τη δυνατότητα να δοκιμάσετε την τύχη σας σε περισσότερα από 400 παιχνίδια ακόμα και από το κινητό σας, σε ένα απόλυτα ασφαλές περιβάλλον, συνδυάζοντας το… τερπνόν μετά του ωφελίμου!

Εάν βρεθείτε στο νησί της Αφροδίτης, μην παραλείψετε, επίσης, να επισκεφθείτε τα ομώνυμα λουτρά, όπου λέγεται ότι η θεά Αφροδίτη έκανε το μπάνιο της, τις αμέτρητες Βυζαντινές εκκλησίες της, πολλές εκ των οποίων προστατεύονται από την Unesco, αλλά και τα παραδοσιακά κρασοχώρια της, στα οποία η φιλοξενία και η ζεστασιά των κατοίκων θα σας κερδίσουν μεμιάς.

Οι δραστηριότητες και τα αξιοθέατα του νησιού είναι αμέτρητα και πολλοί είναι εκείνοι που ανανεώνουν το ραντεβού τους με το νησί και για την επόμενη χρονιά.