Ο καιρός χαλάει, αλλά όχι και τα σχέδιά σας!

Το κλίμα της Κύπρου είναι κατά κύριο λόγο ζεστό και ηλιόλουστο. Παρ’ όλα αυτά θα υπάρξουν και οι πιο κρύες και βροχερές μέρες. Μην απελπιστείτε, σας παραθέτουμε πιο κάτω ορισμένες δραστηριότητες που θα σας βοηθήσουν να περάσετε ευχάριστα το χρόνο σας ακόμη και αυτές τις μέρες.

Βόλτα σε γραφικά χωριουδάκια

Τα βρεγμένα πλακόστρατα δρομάκια, τα γραφικά πετρόκτιστα σπίτια με τα ξύλινα παράθυρά τους, τα παραδοσιακά καφενεία, οι ταβέρνες, η μυρωδιά του ξύλου και οι καμινάδες που ξεφυσάνε συνθέτουν ένα σκηνικό, το οποίο δεν θα θέλατε να χάσετε. Επισκεφτείτε ένα καφενείο για μια ζιβανία ή μια ταβέρνα και απολαύστε παραδοσιακά εδέσματα και μεζέδες συνοδεία καλού κρασιού δίπλα στο τζάκι.

Μουσεία

Μια επιλογή που ίσως πολλοί αγνοούν είναι τα πολλά μουσεία που υπάρχουν παντού στο νησί, όπως το Μουσείο Αυτοκινήτων στη Λεμεσό, το Μουσείο Λεβέντη στη Λευκωσία και το Μουσείο Παραδοσιακής Ζωής στη Στενή της Πάφου. Με μια επίσκεψη εκεί θα εμπλουτίσετε τις γνώσεις σας γύρω από την ιστορία και τις παραδόσεις του νησιού.

Οινοποιεία

Λόγω των πολυάριθμων αμπελώνων στο νησί, έχει αυξηθεί και ο αριθμός των οινοποιείων, τα οποία πλέον ανοίγουν τις πόρτες τους σε όσους θέλουν να μάθουν πώς γίνεται η επεξεργασία του σταφυλιού για να φτάσει να γίνει το κρασί που πίνουμε, ενώ στο τέλος της ξενάγησης προσφέρουν ένα ποτηράκι κρασί ως κέρασμα.

Mall

Μια από τις δημοφιλέστερες επιλογές για τέτοιες μέρες είναι η επίσκεψη στα πολλά malls που υπάρχουν πλέον στο νησί. Συνδυάστε τα ψώνια σας με έναν καφέ και χαλαρή συζήτηση με φίλους.

Mummys Gold Καζίνο

Αν πάλι οι βροχερές μέρες δεν σας εμπνέουν να βγείτε, μπορείτε από την ηρεμία του σπιτιού σας να δοκιμάσετε την τύχη σας στο Mummys Gold Kαζίνο παιχνίδια, όπου μπορείτε να παίξετε ποικιλία τυχερών παιχνιδιών, όπως Κουλοχέρη, Μπλακτζακ και Ρουλέτα. Το παιχνίδι είναι 100% ασφαλές και μπορεί να σας αποφέρει σημαντικά κέρδη.

Επιτραπέζια

Μια άλλη επιλογή για σας που προτιμάτε τη θαλπωρή του σπιτιού σας είναι να μαζέψετε την παρέα σας και να ξεδώσετε παίζοντας επιτραπέζια παιχνίδια.